zondag, juli 20, 2008

Ik ga op reis en ik neem mee...


Na een niet al te spannende raadsvergadering, met alleen gesteggel over budget voor het vrijwilligersbeleid, is dan nu toch het reces in volle hevigheid losgebarsten. Met de fractie hebben we dat nog ceremonieel afgesloten met een etentje in Sild in Sassenheim met ons vijven, en dat was behalve verschrikkelijk lekker ook gewoon heel goed. Gesproken over onze grootvaders, onze allergieen en -hoe kan het anders- ook over de PvdA in Teylingen. We nemen wat 'huiswerk' de zomer mee in, en praten in september verder over waar we de laatste 1,5 jaar ons op willen focussen.

Gelukkig kan ik alle stukken achter me laten. Ook de stapel tijdschriftjes met spannende titels als Lokaal Bestuur, Proces en document, Re.public, Rijnstreek Business, VNG Magazine laat ik lekker voor wat het is.

Wat is er wel aan vakantieleesvoer ingeslagen? De Decamerone van Bocaccio, Charles den Tex, Tommy Wierenga, de biografie van Joop den Uyl. Nieuwe wandelschoenen om de Dolomieten in te gaan, familie komt over voor het Noordwijkse strand en om op huis en poes te passen. Kortom, ik meld me wel weer als er weer iets te melden is.

foto afkomstig van http://www.alpenfreaks.be/Seiseralm.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten