woensdag, januari 25, 2006

geen commentaar


..op de stellingname van de PvdA op het niet inzetten van een referendu voor de nieuwe burgemeester. Waarom niet? Niet omdat er nu schokkende meningsverschillen daarover binnen de fractie zouden zijn, totaal niet. Het is in de fractie een genuanceerde discussie geweest, waarin de balans tussen argumenten voor en tegen voor ons langzaam doorsloeg naar tegen. Maar dit soort overwegingen gaan we voortaan als fractie op de website Thuis-in-Teylingen publiceren!

We hebben afgelopen maandag besloten dat voor belangrijke standpunten (en dit is er 1 van) de woordvoerder na de raads- of commissievergadering voortaan een stukje maakt, dat Gertrude daar nog een eindredactie over doet (ze is tenslotte journalist) en dat komt op de website. Ik zelf blijf natuurlijk wel bloggen. Er blijven meer dan genoeg items over, en persoonlijke overwegingen, gebeurtenissen in en rondom het raadswerk zijn weer minder op zijn plek op de officiele website.

We hebben maandag trouwens ook de waarnemeend burgmeeester Jeroen Staatsen in de fractie op bezoek gehad. Hij bevalt mij wel. Goed aanspreekbaar, heeft voor de komende maanden een duidelijk doel voor ogen (teambuilding!), bevlogen, maar ookk een goed verteller. Hij zou een uurtje komen, maar vertrok pas na ruim anderhalf uur. Het was dus gezellig en dat is tussen alle besluitenlijsten en discussiestuken door ook erg belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten