zaterdag, augustus 26, 2006

We'll meet again


en we weten ook waar: in Voorschoten. Jeroen Staatsen heeft vrijdagmiddag als waarnemend burgemeester informeel afscheid genomen van college, raad en ambtenaren. En de informele feestjes zijn toch eigenlijk ook de betere: het buffetje dat de Facilitaire dienst zelf gemaakt had, was prima, de dankwoorden (terecht!!) hartelijk, de sfeer ontspannen.

Jeroen Staatsen heeft ook zijn taak uitstekend verricht. Zoals Gerard van der Lubbe (Trilokaal) stelde: "Bij een waarnemer hebben wij als commissie niet zozeer geselecteerd op burgervaderschap en betrokkenheid bij de bevolking. Laat nu juist op dit element je bijzondere waarde naar voren zijn gekomen." (Gerard: 't is wat geparafraseerd maar zo heb ik het begrepen). En Albert Vink (PvdA) gaf aan: "We hopen dat we over acht maanden met Sander Schelberg hetzelfde gevoel hebben, als nu bij jou over de afgelopen acht maanden."

Maandag draagt Jeroen de keten over, en dan per 1 september dus in Voorschoten als waarnemend burgemeester. Weten ze in Den Helder nog steeds niet wie ze missen?


Mijn collegaraadsleden Elsbeth Koek, Rose Marie Keijzer, Gertrude Krijgsman en Gerard van der Lubbe luisteren geamuseerd toe


Jeroen Staatsen neemt ons fractiecadeautje (een uniek thuis-in-teylingen hardloopshirt) in ontvangst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten