woensdag, oktober 18, 2006

Ervaring rijker, EUR 2.50 armer


Die Nico Kuyt toch. Een journalist die in Nieuwsblad Teylingen altijd bloemrijke beschrijvingen van commisie- en raadsdebatten schrijft. Hij stuurde mij een foto van het 'Rondje Teylingen' dat een aantal raadsleden onder bezielende leiding van Wim Blom en met facilitering van de TOV (Tylinger Ondernemers Vereniging) had ondernomen. Oftewel: ik plaatjes schietend vanaf het dak van de Sassemse watertoren. De watertoren is normaal niet voor publiek toegankelijk, dus dit was wel even uniek. Ik vroeg of ik voor publicatie op mijn weblog hem ook nog iets verschuldigd was. Zijn reactie: "Als je zelf 2,50 aan een goed doel naar eigen keuze schenkt, dan heb je ze helemaal gekocht en mag ze gebruiken waar je maar wilt.". Bij dezen dus. Ook namens Warchild bedankt. Deze foto en enkele andere sfeerimpressies:


Op bezoek bij de Firma Damen aan de Prinsenweg - We weten nu alles over het hollen (vermeerderen) van hyacinthen.



Interesse voor de narcissenpotjesinpaklijn (doet het goed bij 3x woordwaarde).



Randstad? Uitzicht vanaf einde Menneweg richting de Kaag (tussen de eendenkooi en de oude Sassemse vuilnisbelt).



Foto Nico Kuyt: uw raadslid, met helikopterview, in actie!



interessante ontwikkelingen mogelijk NAAST de nieuwe stationslocatie: het voormalige terrein van de firma Hateboer. Hier zou prima iets stations-gerelateerds + draaipunt Connexxion kunnen komen.



Op de thee bij VVD-fractievoorzitter Ard van der Steur? Het is en blijft een geweldige woonstee, onnederlands. helaas, we hebben de koffie genoten in het wapen van warmond - ook niet verkeerd, trouwens.



De kerkruine in Warmond.


Check ook even de Teyding voor even leuke plaatjes van Bart Kool. Over persaandacht hadden we niet te klagen, Sander Schelberg nog het allerminst met zijn bakfiets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten