donderdag, september 11, 2003

En wat nu??


Vanavond een extra raadsvergadering gehad, omdat de burgemeester morgen een bijeenkomst met zijn collega's uit Sassenheim en Warmond heeft of het GS-standpunt.


Ik heb geprobeerd een genuanceerd standpunt in te nemen (ongeveer: laten we niet in onze eigen vingers snijden), maar kon niet geloven dat CDA en VVD nog persoonlijk verrast konden zijn over de geluiden uit het provinciehuis. - ze waren het wel !! Ik heb wel een lading bagger over mij heen gekregen die eigenlijk voor de gebieds-gedeputeerde Marnix Norder (ook PvdA) bedoeld was. Maar goed, daar ben je partijgenoot voor...


Laten we alsjeblieft in Voorhout proberen , welk bestuurlijk toekomstscenario ook uit moge komen, zoveel mogelijk invloed op onze eigen beleidsspeerpunten te houden. Met alleen boos reageren met dat we het niet met de procedure eens zijn, het standpunt van Gedeputeerde Staten niet delen en het onderliggende rapport van Cap Gemini Ernst & Young naar de prullenbak verwijzen, zullen we denk ik als Voorhouts bestuur geen vrienden maken (maar die hebben we helaas wel nodig...).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten