zondag, mei 20, 2007

Uren, dagen, maanden, jaren


Tja, de tijd gaat wel hard. Zo heb je een commissie Ruimte die tot na enen 's nachts duurt, en met een halve verkoudheid erbij heb je daar bijna een week later nog last van. Al is de hemelvaart niet zo hemelbestormend geweest, ik ben nog niet helemaal fit. Nog de weekenddienst van de tandarts moeten inroepen, dus ik heb me wel eens beter gevoeld. Dan zijn vier dagen vrijaf opeens ook weer om.

En dat, terwijl er op het gebied van het raadswerk een paar dingen waren die toch best wel voldoening gaven. Ten eerste het interview met mij op Holland Centraal. Holland Centraal zit midden in een verbouwing, en moet nog een definitieve ruimte intrekken achter het Elizabethgasthuis. Nu zitten ze nog op zolder, en in de avondzon was het een ontspannen gesprek.
.
Daarnaast wist wethouder Gerrit van der Meer al snel een reactie te geven op onze schriftelijke vragen over de afgifte van een bouwvergunning voor de UMTS-mast aan de slotlaan 7 in Sassenheim, en hij gaat met de KPN in gesprek of een "creatieve oplossing" nog mogelijk is. Gezien het feit dat ook de andere vier fracties zich achter de vragen konden scharen, geeft je toch het gevoel dat je blijkbaar goed bezig bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten