zondag, september 13, 2009

Generale repetitie

Ja, zo langzamerhand gaan we weer de campagne opstarten voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010. En zo was de braderie in Voorhout een aardige repetitie om te kijken hoe een en ander loopt. Natuurlijk stond de VVD er ook, als kampioen van de permanente campagne in Teylingen, maar de rest van de politiek, zelfs de SP die in het verleden nog wel eens een kraam met tomatensoep had, was er niet.

Of het aan het weer ligt, maar de reacties waren over het algemeen gemoedelijker dan bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Een opmerking over een kartavond van Bos en Balkenende (alsof wij moeten bijhouden wat ons boegbeeld wel of niet doet), maar ook gesprekken over de scootmobielvriendelijkheid van de braderie, de podiumzaal in de Agnes die voor Cultuur Verheft ook onbruikbaar is vanwege de pilaren,
Genoeg geleerd , ook weer qua kleine dingen, voor de nieuwe ploeg, oa met Esther, Marijke, Michel en Johan. Een schaar en stevig plakband is altijd handig, telefoonlijstjes, staafjes voor de ballonnen op dat niveau. Kortom, een mooie eerste wedstrijd om in vorm te raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten