maandag, juni 01, 2009

Fiets! (1)


Zaterdag 23 mei opende de VVV Warmond een nieuwe fietsroute richting strand. En omdat de VVV Warmond dit jaar het vrijwilligerscompliment hebben gewonnen, mochten ze kiezen bij welke activiteit zij de fractie van de PvdA als medewerkers wilden inzetten. Ze kozen voor bewmanning van het startpunt van de nieuwe fietsroute. Het was schitterend weer. Warmond werd zoetjesaan wakker, de markt was nog rustig, een wat watersporters wippen bij de Albert Heijn aan. Er komen veel bekenden langs, die op uiterst subtiele wijze begroet worden: “ He Nel, weer veel te lang onder de zonnebank gelegen?”


Maar na een rustig en opgeruimd begin begint het toch aardig storm te lopen. We hadden gevraagd, hoeveel routes ze dachten te slijten. Ze hadden jaren met vier, of veertig, ’t kon allemaal. Uiteindelijk hebben we wel stevig door moeten rapen, voor de folders en het luinchpakketje, want uiteindelijk hebben we meer dan zestig routes omgezet. Het had allemaal nog forser gekund, want we zijn herhaaldelijk gevraagd naar het knooppunten-routesysteem dat af had zullen zijn. Zonde dat dat project in de vertraging is geschoten, we hadden enige tientallen beschrijvingen kunnen slijten. “want op de Veluwe werkt het ook zo goed”.
Daarnaast zijn we ook gevraagd naar wat we nu in PvdA-outfit bij de VVV deden. dit gaat toch niet over de Europese verkeizingen? Nee, maar deze rolverwarring was wel een mooie gelegenheid om uit te leggen waarom wij nu achter de kraam van de VVV Warmond stonden: omdat ze het zelf hadden verdiend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten