woensdag, oktober 05, 2005

Dan toch maar het origineel!


Uit het Witte-weekblad van vandaag (5 oktober), en wel het interview met beoogd Trilokaal-lijsttrekker Gerard van der Lubbe:

Ïn de nieuwe situatie zijn er straks drie mensen die ieder hun job goed uitvoeren in plaats van drie keer een klein stukje (...) op termijn moet dat voordelen gaan bieden."

Had Gerard dit tijdens de referendum-debatten in Voorhout ook maar zo verkondigd. Blij dat hij alsnog tot het inzicht komt dat de PvdA al jaren heeft. Ander interessant citaat:
"Warmond @nders is van oorsprong wat linkser dan wij (ie. Voorhouts Belang) maar dat is niet zo erg. Verder geven zij wat makkelijker geld uit, maar misschien moeten wij juist leren dat ook een beetje te doen (...) soms is het beter voor kwaliteit te gaan.".
Goh, schuift hij met dat laatste nu toch een heel stuk op richting PvdA? Ik kan me nog wat discussies herinneren (onder ander bij invoering van de jongerenparticipatie) waar ik deze opstelling van Voorhouts Belang graag wat eerder had vernomen. Maar goed, beter ten halve bekeerd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten