maandag, april 17, 2006

Rondje Teylingen


Vlak voor Pasen heeft onze tweeling nieuwe fietsjes gekregen, in ons optimisme dat de Paasdagen vergezeld zouden gaan van mooi lenteweer. Helaas was zondag het weer net als dit kabinet: veelbelovend in het begin met een grijs einde. We zijn even bij de ruine van Teylingen langs geweest. Het is altijd leuk om er even te kijken, vanaf de slotmuur heb je best een mooi uitzicht. Alleen de entree blijft zo'n monument niet waardig.

Vandaag, maandag, was het net iets beter (Wordt de lente toch nog links?). Tussen Sassenheim en Warmond zijn zowaar al enkele bollenvelden van kleur verschoten, zoals hier aan de Wasbeeklaan en langs de A44.


En in het Park 'Groot Leerust' in Warmond hebben we even heerlijk bootjes zitten kijken, met onze rug tegen het theehuisje.


Als je nog niet geweest bent: de exposities in het kader van het project 'Tussen Koe en Kunst' zijn echt de moeite waard. Vooral van het schilderwerk van Geke Steenmetz en de uit oud bestek gesmede vogelfiguren van Ruud Jaspers spraken mij wel aan.
Volgende week, na het corso, mag ik mede aanschuiven bij de 'koewizz'. Met mede koe-wizzkids als Leo van Steijn, Wim Hollart, Marlies Volten, en als k(oew)eizerin Rose Marie boven ons, moeten we als team "Raad & Daad" ons mannetje/vrouwtje kunnen staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten