vrijdag, september 05, 2008

UMTS


Ambtelijke molens draaien langzaam. En helemaal als een onderbezette afdeling heel veel werk tegelijk moet doen. Al eerder is al wel geconstateerd dat de afdeling ruimte van de gemeente Teylingen "wat" krap in zijn personeel zit. En zo kon dus ook de beleidsnota UMTS-beleid voor Teylingen, dat in de kern 1/2 A4'tje lang is en erg geinspireerd door het beleid van Leiderdorp, 11 maanden op zich laten wachten nadat we er als gemeenteraad officieel om gevraagd hebben.

Op zich had het een mooi voorbeeld kunnen zijn van een groep inwoners, die een thema's op de agenda van de gemeenteraad zetten. Maar het heeft al met al wel drie jaar geduurd. In 2005 al heeft de MR van basisschool De Overplaats aan de bel getrokken van de gemeente Sassenheim. Begin 2007, na een herhaald aanschrijven, zijn we vanuit de gemeenteraad gaan praten en hebben zowel MR als de griffie een aantal zaken uitgezocht. Met als "leuk"tussendoortje dat de KPN ondertussen de zendmast naast de school ging vervangen - en om die weg te krijgen, was het nu juist De Overplaats om te doen...

Nu is er dan dus iets van UMTS-beleid. Hoewel ik er woensdag nog een aantal complimenten voor heb gekregen voor mijn inzet hiervoor, ben ik eerder triest hierover dan trots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten