zondag, september 17, 2006

zichtbaar


Dat waren we gisteren op de braderie in Voorhout zeker. De zintuigen werden gestreeld: Met Teylinger Hoogtepunten, met verfrissend rode ballonnen door de hele Herenstraat, en het gepiep van de heliumfles leverde veel commentaar op van het naastgelegen terras van Sportcafe Merlijn. Moeten ze ook maar niet roepen dat ze allemaal op Geert Wilders gaan stemmen ;-)

Het was gezellig, druk, hard aanpoten (op een gegeven moment stonden we met vier man ballonnen op te blazen en uit te delen om de vraag bij te houden), en ook goed om te horen waar mensen in de aanloop naar de verkiezingen de PvdA op haar standpunten beoordelen: hypotheekrente-aftrek, de AOW, WW-plannen, beknellende regelgeving voor ondernemers. En waar de eerste kritisch bekeken worden, kan op het laatste de PvdA nog wel eens "verrassend" uit de hoek komen. En dan de invloed van de reclame: "Wouter? die van de Leidse-Onderwijs-Instelling?".

Thea Fierens, onze regio-kamerlid, gaf ook acte de presence om over een en ander mee te praten en uit te leggen. Al is de landelijke campagne nog niet begonnen, het programma is er en daarvoor geldt: alle 13 goed!


Carlo de Ballonnenman


Jeroen, campagnecoordinator, in gesprek aan de kraam


raadslid Elsbeth Koek levert de Teylinger Hoogtepunten op een presenteerblaadje


Tweede-Kamerlid Thea Fierens in debat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten