zondag, november 05, 2006

Thuis in Teylingen beter dan de gemeente Teylingen


...in elk geval, dit jaar bij de Cantabile all round kennisquiz. Vorig jaar debuteerden we als PvdA op een verdienstelijke 6e plaats, dit jaar moesten we wat terrein toegeven en eindigden op plaats 9. Het deelnemersveld zat dicht bij elkaar, want hadden we onze joker met dubbele punten per categorie nou toch maar op 'Kunst en Cultuur' ingezet, dan waren zomaar vierde geworden. De gemeente Teylingen had zwaar ingezet met een raadsadviseur, twee beleidsmedewerkers en twee wethouders, maar wij bleven ze net voor. Het niveau van de vragen was wel dermate, dat we ons weer voor even heel erg bescheiden voelen.


De loterij erna om de kas van het koor Cantabile te spekken, duurde erg lang. Maar lieftst 4x viel een prijs naast een nummer dat Jeroen en ik hadden. Uiteindelijk mochten we toch met een gedeelde salade tas van Menken en een bahco (als gereedschap, geen Bacardi-cola) naar huis. Overige prijzen in PvdA bezit: een riem van 115cm, een tweeliterfles witte wijn zonder jaartal, tennisballen, een rubber hamer. Hoe verzin je het bij elkaar.




De teams in 'het wapen van Voorhout', met linksachter wethouder Wim Hollart



Mijn teamgenoten Jeroen Tomassen, Gerrit en Saskia van der Meer, Albert Vink. De problemen met Reykjavik, de universiteit Maastricht en Nana Mouskouri worden even weggedronken.



De winnaars van het team 'de buren'. Derde jaar in successie, de enige '10' van de avond... onverslaanbaar. Links Quizmaster Paul van Riet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten